Veglangs er julegaven som betyr noe for mange

Veglangs under juletreet

Det har vært et utfordrende år for de aller fleste, og i tiden fremover er det spesielt viktig å ta vare på de rundt seg. Noe vi i Gudbrandsdalsvegen også er opptatt av, et å ta vare på de lokale ildsjelene som er med å definere samfunnet rundt oss. Vi oppfordrer derfor i år til et Veglangs hefte under juletreet. Dette er en julegave som ikke bare betyr mye for den som mottar den – men som betyr mye for alle de lokale bedriftene som er med ♥

Om Veglangs

Veglangs er proppfull av gode tilbud langs Gudbrandsdalsvegen. Du kan bruke heftet sammen med en venn, og få rabatter eller 2 for 1 tilbud, mens du utforsker steder, smaker og stemninger. Med dette vil vi få folk til å prøve nye ting, og gjenoppdage Gudbrandsdalen, enten du er en nysgjerrig turist eller en fjellvant lokalnyter. Faktisk har vi samlet så mange perler mellom Fåvang og Kvam at du kan dra på oppdagelsesreise annenhver helg i et helt år!

Hvordan kjøpe Veglangs?

Det er enkelt! Følg de tre korte trinnene som beskrevet nedenfor, eller ta turen innom en av våre medlemsbedrifter. Alle medlemmer finner du under Steder å se i menyen.

Slik bestiller du Veglangs

Kontaktskjema

Du har valgt 0 hefter. Dette blir 0,- som vippses til nr 600258 merket med fullt navn og adresse.