Fron badeland

En innendørs bassenghall i Sør-Fron som tilbyr et bredt utvalg bademuligheter til innbyggere og tilreisende i Gudbrandsdalen

Glassmestermoen 10, 2647 Sør-Fron

Man: stengt Tir-tor: 10:00-16:00 Fre-søn: 12:00-18:00

+47 612 96 990

Velkommen til Fron Badeland

- velvære for store og små!

Fron Badeland på Harpefoss er et kommunalt samarbeid mellom Nord-Fron og Sør-Fron, som tilbyr et bredt utvalg av bademuligheter til innbyggere og tilreisende. Fron Badeland er et moderne fritidsbad med attraksjoner for store og små. Her er det rom for både trening, avspenning og lek, med 25 meters basseng, boblebad, sauna, vannsklier og mye mer.

Et deilig fristed for de voksne

Fronsbadet har moderne garderober og dusjanlegg for inntil 200 personer, med egne fasiliteter for bevegelseshemmede. For de voksne er det kanskje populært med steambad, sauna, eller isdusj og boblebad. Solplassen vår har også egen dusj.

En aktiv fritid for ungdommen

Vårt 25 meters basseng har 6 baner med startpaller og vendebrett. Vi har stupebrett opp til 3 meter, samt en nesten fire meter høy klatrevegg. I vår kafé kan du nyte is, sjokolade og brus, samt handle badeartikler som drakter, shorts, eller briller dersom du skulle trenge det.

En underholdende oase for barna

Barnebassenget vårt har en 48 meter lang vannsklie, samt en sklie for de minste. Det er også moro å svømme med ekstra fart i motstrømsanlegget, eller oppleve stemningen i badegrotta. Mellom bassengene har vi 4-5 sitteplasser til foreldre som trenger å holde øye med barna.

Arrangementer og selskaper

På Fronsbadet kan du invitere til ungdomsdisko og barnebursdag. Vi anbefaler at barneselskapene har én voksen per fire barn, og det er bare å ta med deg det du trenger av bevertning til selskapet. I tillegg selger vi det du trenger av engangsbestikk, pappkrus eller engangsdekketøy.

 
Lukk meny