
Hemmeligheten bak et godt flatbrød? Godt håndverk. Bare spør en godt vant døl. Gjennom hundrevis av år har bakstekonene i Gudbrandsdalens mange eldhus eltet fram den perfekte smaken av takkestekt brød. På Øyens hjemmebakeri er vi stolte av å føre arven videre med bestemor sine oppskrifter. Og gudbrandsdølene? De sier at det er akkurat slik hjemmebakst skal smake.
Hemmeligheten bak god bakst? Helhjerta håndverk. Hos Øyens hjemmebakeri håndkjevler vi deigene, og veier og pakker all bakst for hånd. Fordi smaken blir best slik. Hvordan foretrekker du flatbrødet ditt? Godt stekt? Tykt eller tynt? Vi steker flatbrødet akkurat slik du vil ha det, men den viktigste ingrediensen er alltid den samme: Grovt mjøl som gir smaken og bakstefarga som gjør hvert flatbrød unikt.
Du kan også være interessert i...
Når du melder deg på våre nyhetsbrev, gir du oss tillatelse til å sende deg e-poster og nyhetsbrev med informasjon, produkter og tilbud fra Gudbrandsdalsvegen (gvegen.no) og våre medlemmer. Du kan til enhver tid melde deg av. Les personvern
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.